AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe suyu içmek

Kahve falında türbe suyu içmek

Kahve falında türbe suyu içmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, işlerinin bollaşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbe suyu içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında türbe suyu içmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbeden su içmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede su içmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında türbede su görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, vefakar bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusundan su içmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında akan sudan su içmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında şeftali suyu içmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek malının artacağına, haram mala alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir