AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede konuşmak

Kahve falında türbede konuşmak

Kahve falında türbede konuşmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, temize çıkacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında türbede konuşmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında türbeyle konuşmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine tabir olunur.

Kahve falında türbede su görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ve türbe görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede yatan kişiyi görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Kahve falında türbeye para atmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil türbe görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede yasin okumak gücünün ve şansının yaver gideceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir