AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe dua etmek

Kahve falında türbe dua etmek

Kahve falında türbe dua etmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, mevki edineceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok büyük bir acı duyacağına inanılır.

Kahve falında türbe dua etmek gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbe dua etmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbede dua okumak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rakiplerin üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbe dua okumak fırsatların elden kaçacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Kahve falında türbe görüp dua etmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir türbede dua etmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında türbeye dua etmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek kolaylığa kavuşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir