AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede yasin okumak

Kahve falında türbede yasin okumak

Kahve falında türbede yasin okumak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kötü duygularını yeneceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında türbede yasin okumak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Kahve falında türbede yasin okumak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta yasin okumak onları koruyup kollayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasin suresinin başını okumak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek sesle yasin okumak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Kahve falında yasini şerifi okumak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Kahve falında yasin suresinin son ayetini okumak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında yasin ve ayetel kürsi okumak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yasini şerifi ezbere okumak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir