Kahve falında türbeyle konuşmak

Kahve falında türbeyle konuşmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, para biriktirebileceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, aileden ayrı kalınacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeyle konuşmak gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında türbede konuşmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbeyle konuşmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil türbeyi görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar türbe görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbeyi ziyaret ettiğini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede mum görmek kazancın daha da artacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyaret türbe görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hacı bektaş türbesi görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top