AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede yatan kişiyi görmek

Kahve falında türbede yatan kişiyi görmek

Kahve falında türbede yatan kişiyi görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbede yatan kişiyi gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında türbede yatan kişiyi görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında türbede yattığını görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi yatarken görmek rakiplerini mağlup edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi yatarken görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında iki kişiyi yatarken görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında yatan kişi görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında türbe yakmak başarı kaydedeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir