AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil türbe görmek

Kahve falında yeşil türbe görmek

Kahve falında yeşil türbe görmek esenlik içinde olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, tartışmalar yaşanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil türbe gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Kahve falında yeşil türbeyi görmek hayat boyu desteği olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek hayırlı adımlar atılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında türbe yeşili görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil türbe görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında türbeden para almak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalettir.

Kahve falında mezar türbe görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir