AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ve türbe görmek

Kahve falında mezar ve türbe görmek

Kahve falında mezar ve türbe görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ve türbe gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mezar türbe görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında türbe ve mezar görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında türbede mezar görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ve türbe görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbe mezar görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında türbeye el sürmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, inancından sapacağına yorulur.

Kahve falında bir türbeye gitmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbe evi görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir