AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü başında ağlamak

Kahve falında ölü başında ağlamak

Kahve falında ölü başında ağlamak işsiz ise işe gireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sorunların biteceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü başında ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Kahve falında ölünün başında ağlamak aile içindeki huzurun kaçacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü başında ağlamak onlar için çabalayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında türbe başında ağlamak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta başında ağlamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına ağlamak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir