AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede ağlamak

Kahve falında türbede ağlamak

Kahve falında türbede ağlamak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında türbede ağlamak gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Kahve falında türbede ağlamak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında türbe başında ağlamak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında türbe cami görmek beklentilerine ulaşacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Kahve falında evliya türbesine gitmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında türbeye mum yakmak büyük bir gelir toplayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında türbede banyo yapmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahabe türbesi görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir