AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin alev aldığını görmek

Kahve falında evin alev aldığını görmek

Kahve falında evin alev aldığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında evin alev aldığını gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında evin alev aldığını görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında alev aldığını görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kendisini eve kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde alev görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında küçük alev görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalet eder.

Kahve falında alevi düğünü görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir