AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpü yakmak

Kahve falında tüpü yakmak

Kahve falında tüpü yakmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, zor bir dönem geçirileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpü yakmak gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Kahve falında tüplü ocak yakmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tüp yakmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine rivayet eder.

Kahve falında tüpü yakmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dolu tüp görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz tüpü görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan tüpü görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tüplü soba görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir