AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan tüpü görmek

Kahve falında kan tüpü görmek

Kahve falında kan tüpü görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, terfi alacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, başarılarının bir ömür süreceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kan tüpü gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında kan tüpü görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine inanılır.

Kahve falında gaz tüpü görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüp satmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine işarettir.

Kahve falında tüp görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüp taşımak çok büyük başarı kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüplü ocak yakmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan piknik tüpü görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir