AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüplü soba görmek

Kahve falında tüplü soba görmek

Kahve falında tüplü soba görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, üzüntü yaşamaya, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında tüplü soba gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Kahve falında tüplü soba görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında tüpü yakmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Kahve falında küçük tüp görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan tüpü görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpte ateş görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında boş tüp görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüp yakmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yanlış kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir