AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüplü ocak yakmak

Kahve falında tüplü ocak yakmak

Kahve falında tüplü ocak yakmak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüplü ocak yakmak gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tüplü ocak yakmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında tüplü ocak görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında ocak ve tüp görmek iş hayatının düzeleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ocak tüpü almak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocak tüpü görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüp yakmak hem çok mutlu olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalettir.

Kahve falında tüpü yakmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında çakmakla ocak yakmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir