AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu tüp görmek

Kahve falında dolu tüp görmek

Kahve falında dolu tüp görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ömrünün uzun olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında dolu tüp gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dolu tüp görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ocak tüpü görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tüplü ocak görmek rahat yaşayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında tüpü açık bırakmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpte ateş görmek maddi kayıpların sona ereceğine, kötü günleri geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında sanayi tüpü görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında mutfak tüp görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir