AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüp yakmak

Kahve falında tüp yakmak

Kahve falında tüp yakmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı haberler getireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalettir.

Kahve falında tüp yakmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında tüplü ocak yakmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüp yakmak duygusallığın ön plana çıkacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında tüpü yakmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında tüpgaz görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüpü açık bırakmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüp bebek yaptırdığını görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüpü söndürmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir