AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünel açmak

Kahve falında tünel açmak

Kahve falında tünel açmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tünel açmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında tünel açmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, işlerdeki verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında tünel kazmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında tünele girip çıkmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, hem de sevdiklerinin olacağına inanılır.

Kahve falında tüneller görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tünelde sıkışmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tünelde kaybolmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korku tüneli görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir