AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünelde kaybolmak

Kahve falında tünelde kaybolmak

Kahve falında tünelde kaybolmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, zaferler kazanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında tünelde kaybolmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında tünelde kaybolmak birçok işin birlikte yapılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aydınlık tünel görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tünele girip çıkmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardan tünel görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında trenle tünele girmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Kahve falında arabayla tünele girmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir