AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünel kazmak

Kahve falında tünel kazmak

Kahve falında tünel kazmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, üzücü haberler alacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tünel kazmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında tünel kazmak düşmanından kurtulmaya, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir tünele girmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tünel görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet eder.

Kahve falında tünele girip çıkmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tünel yapmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında tünelin içinden geçmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kardan tünel görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir