AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku tüneli görmek

Kahve falında korku tüneli görmek

Kahve falında korku tüneli görmek zorlukları teker teker aşacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korku tüneli gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında korku tüneli görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında korku tüneline girmek karşısına iyi insanların çıkacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında korku tüneline görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tünel görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tünelde kalmak büyük sorunların yaşanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tünelden çıkamamak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında denizde tünel görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalettir.

Kahve falında tünele girdiğini görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir