AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüneller görmek

Kahve falında tüneller görmek

Kahve falında tüneller görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kırgınların barışacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüneller gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında tünelde koşmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hak yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korku tüneline görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tünele girip çıkmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında trenle tünele girmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulur.

Kahve falında dar bir tünele girmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında tünel geçmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir