AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık tünele girmek

Kahve falında karanlık tünele girmek

Kahve falında karanlık tünele girmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık tünele girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında karanlık tünele girmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık tünel görmek kafasının rahatlayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek bahtının güzelleşeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir tünele girmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tünele girmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulur.

Kahve falında korku tüneline girmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trenle tünele girmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir