AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünelde sıkışmak

Kahve falında tünelde sıkışmak

Kahve falında tünelde sıkışmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında tünelde sıkışmak gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Kahve falında tünelde sıkışmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tünelde kalmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tünel geçmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde tünel görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında tünele girmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tünelden geçtiğini görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında aydınlık tünel görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir