AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulumba tatlısı yemek

Kahve falında tulumba tatlısı yemek

Kahve falında tulumba tatlısı yemek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, kazancının çok düşeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet eder.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tulumba tatlı yemek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına işarettir.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlı görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısı almak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine inanılır.

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak büyük tartışmalara gireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir