AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulumba tatlısı almak

Kahve falında tulumba tatlısı almak

Kahve falında tulumba tatlısı almak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, daha büyük adımlar atılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında tulumba tatlısı almak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında tulumba tatlısı almak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tulumba tatlı yemek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tulumba tatlı görmek borçların artacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısı görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir