AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulumba tatlısı görmek

Kahve falında tulumba tatlısı görmek

Kahve falında tulumba tatlısı görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, elindekileri de yitireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek kişinin muradına ereceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlı yemek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısı almak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlı görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir