AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, en büyük acılarının dineceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • Gerektiğinde, sezgilerinizden yararlanarak olumsuz duygularınızı dizginleyebilirsiniz.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tulumba tatlı yemek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında tulumba tatlısı görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Kahve falında tulumba tatlısı almak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir