AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulumba tatlısı yapmak

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, önemli yerlere geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tulumba tatlısı almak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlı yemek ekmeğinin kesilmeyeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalet eder.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işarettir.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tulumba tatlı görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tulumba tatlısı görmek hayatının yoluna gireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir