AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulumba tatlı görmek

Kahve falında tulumba tatlı görmek

Kahve falında tulumba tatlı görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, çok sevinçli haberler alacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tulumba tatlı gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları ya da beklenmedik hareketleri olan kişiler nedeniyle endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında tulumba tatlı görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısı görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı almak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir