AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulumba tatlı yemek

Kahve falında tulumba tatlı yemek

Kahve falında tulumba tatlı yemek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, ne yapacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tulumba tatlı yemek gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek hüsrana uğrayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tulumba tatlı yemek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlı görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında tulumba tatlısı almak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tulumba tatlısı görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir