AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulum giymek

Kahve falında tulum giymek

Kahve falında tulum giymek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, geçim derdine düşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tulum giymek gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tulum giymek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tulum giymek kader çarkının kişiden yana döneceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine inanılır.

Kahve falında tulum elbise giymek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tulum giydiğini görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iş tulumu giymek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında tulum giymek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot tulum giymek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir