AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi tulum giydiğini gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi tulumlu bebek görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek tulumu görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tulum elbise giymek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı tulum giymek oldukça uzun bir yolculuğa, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında tulum giydiğini görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tulum giymek gelirinin çoğalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında iş tulumu giymek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir