AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulum giydiğini görmek

Kahve falında tulum giydiğini görmek

Kahve falında tulum giydiğini görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kariyerinin yükseleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tulum giydiğini gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil tulum giymek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı tulum giymek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında iş tulumu giymek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kot tulum giymek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tulum giydiğini görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tulum giymek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tulum elbise giymek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir