AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulum elbise giymek

Kahve falında tulum elbise giymek

Kahve falında tulum elbise giymek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, elinin döneceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tulum elbise giymek gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında tulum elbise giymek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tulum elbise görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elbise tulum görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş tulumu giymek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tulum giymek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tulum giymek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tulum giymek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı tulum giymek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir