AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tulum giymek

Kahve falında yeşil tulum giymek

Kahve falında yeşil tulum giymek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, üzüntü yaşamaya, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tulum giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Kahve falında yeşil tulum giymek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek onlarla arasının açılacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş tulumu giymek içini açmaya karar vereceğine, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında tulum elbise giymek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında tulum giymek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı tulum giymek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında kot tulum giymek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tulum giydiğini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir