AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tulum giymek

Kahve falında beyaz tulum giymek

Kahve falında beyaz tulum giymek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hane içine ay doğacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, başarılı bir kişi olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tulum giymek gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tulum giymek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kot tulum giymek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tulum elbise giymek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında tulum giymek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tulum giymek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iş tulumu giymek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı tulum giymek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir