AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi beşik görmek

Kahve falında mavi beşik görmek

Kahve falında mavi beşik görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi beşik gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında mavi renk beşik görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi beşik görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tüllü beşik görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta boş beşik görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş beşik sallamak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü beşik görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir