AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde görmek

Kahve falında tül perde görmek

Kahve falında tül perde görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tül perde gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında tül perde almak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tül perde görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde dikmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski tül perde görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, küslüklerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında perde ve tül görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde astığını görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir