AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe tükürmek

Kahve falında erkeğe tükürmek

Kahve falında erkeğe tükürmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ele geçen parada artış olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya rivayet eder.

Kahve falında erkeğe tükürmek gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında erkeğe tükürmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tükürdüğünü görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında halıya tükürmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birini yüzüne tükürmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli tükürmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir