AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav olurken görmek

Kahve falında sınav olurken görmek

Kahve falında sınav olurken görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yeni yerler göreceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında sınav olurken gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Kahve falında sınav olurken kopya çekmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav olurken görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, inancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kiracı olmaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, işlerini hafifleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat olurken görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir