AnaSayfa / Genel / Kahve falında tramvay beklemek

Kahve falında tramvay beklemek

Kahve falında tramvay beklemek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, evi yoksa ev alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çok güzel adımlar atılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tramvay beklemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Kahve falında tramvay beklemek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek darlanacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tramvaya bindiğini görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tramvaydan inmek yıpranacağına, strese gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Kahve falında tramvay kullanmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tramvayın devrildiğini görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir