AnaSayfa / Genel / Kahve falında tramvay yolculuk yapmak

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Borç alışverişleri ya da ani harcamalar ekstra stres nedeni olabilir.

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tren tramvay görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında tramvay binmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tramvayı kaçırmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tramvaya bindiğini görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tramvay beklemek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tramvayın devrildiğini görmek küs arkadaşların barışacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir