AnaSayfa / Genel / Kahve falında tramvaya bindiğini görmek

Kahve falında tramvaya bindiğini görmek

Kahve falında tramvaya bindiğini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tramvaya bindiğini gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Kahve falında tramvaya bindiğini görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tramvaya binmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında tramvay görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında tramvay kazası görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tramvay beklemek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tramvaydan inmek elde bulunan imkânların artacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tramvay yolu görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir