Kahve falında tramvay istasyonu görmek

Kahve falında tramvay istasyonu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tramvay istasyonu gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına inanılır.

Kahve falında tramvay yolu görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tramvay beklemek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tramvayı kaçırmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tramvay görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet eder.

Kahve falında tramvayın devrildiğini görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tramvaydan inmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top