AnaSayfa / Genel / Kahve falında tramvaydan inmek

Kahve falında tramvaydan inmek

Kahve falında tramvaydan inmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, tabiri caizse can bulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tramvaydan inmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Kahve falında tramvaydan inmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tren tramvay görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Kahve falında tramvay binmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, düşmanlarını kaybetmeye tabir olunur.

Kahve falında tramvay beklemek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, şansının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında tramvaya bindiğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tramvay kazası görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tramvay yolu görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir