AnaSayfa / Genel / Kahve falında tramvay kullanmak

Kahve falında tramvay kullanmak

Kahve falında tramvay kullanmak eline para geçeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tramvay kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında tramvay kullanmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tramvayı kaçırmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tramvay yolculuk yapmak büyük işlerin ortaya konulacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında tramvay kazası görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tramvay yolu görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında tramvayın devrildiğini görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tramvay görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir