AnaSayfa / Genel / Kahve falında tramvay çarptığını görmek

Kahve falında tramvay çarptığını görmek

Kahve falında tramvay çarptığını görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kırgınlık yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hak yolunu bulacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tramvay çarptığını gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tramvaya bindiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tramvaya binmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tramvay kullanmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında tramvay beklemek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işaret eder.

Kahve falında tramvaydan inmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işarettir.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tramvay yolu görmek zorlukların biteceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir