AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceyi patlatmak

Kahve falında sivilceyi patlatmak

Kahve falında sivilceyi patlatmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sivilceyi patlatmak gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında patlayan sivilce görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Kahve falında kafada sivilce patlatmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sivilceyi patlatmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir