AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek

Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek

Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet eder.

Kahve falında trafik polisi olduğunu gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik polisi olmak rahat bir hayata sahip olmaya, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik polisi görmek tövbelerin kabul olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının trafik kazasında öldüğünü görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kaza geçirmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik levhası görmek hasret çekenlerin buluşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir